Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΛΑ.Σ.Ο. Τ.Α.

.

Στις 3/6/2013 συναγωνιστες συναδελφοι αυτοκινητιστες δωσατε την δυναμη να ακουστει μια νεα φωνη , η φωνη του Λαικου Συνδεσμου Ιδιοκτητων Ταξι Αττικης(ΛΑ.ΣΙ.Τ.Α).
Τωρα μαζι με την απεριοριστη υποστηριξη του (ΛΑ.ΣΙ.Τ.Α) κ' ολου του συνδικαλιστικου κλαδου ιδιοκτητων ταξι εγγεγραμμενων στο Λαικο Συνδεσμο ενωνουμε κ' μεις οι οδηγοι ταξι την φωνη μας. Για να ακουστουμε δυναμικα οργανωνουμε τον Λαικο Συνδεσμο Οδηγων Ταξι Αττικης ( ΛΑ.ΣΟ.Τ.Α).Στοχος μας ειναι να εχουμε κ' μεις λογο σκοπος μας η επιλυση των προβληματων μας.
Πρεπει δε να γινει κατανοητο οτι ιδιοκτητες κ' οδηγοι δεν ειμαστε εχθροι οπως θελουν να μας παρουσιασουν καποιοι πολιτικοι γνωστα πιονια μερικων μαντραδων. Την ωρα που την χωρα την μαστιζει η ανεργια και η υπερβολικη φορολογια, ενωνουμε την φωνη κ' την δυναμη μας εναντια σε αυτους που θελουν να μας στερησουν το ψωμι το δικο μας κ' των οικογενειων μας.
Με συμπαραστατη τον Λαικο Συνδεσμο Ιδιοκτητων Ταξι Αττικης (ΛΑ.ΣΙ.Τ.Α.) σας καλουμε ολους στο δικαιο αγωνα μας.



EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΕ ΤΟ  ΛΑ.Σ.Ο. Τ.Α.
Τηλέφωνο Γραμματείας:  6987196220 Ιστοσελίδα: http:// la-si-od-taxi.blogspot.gr Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: la.si.od.taxi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου