Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου στις εκλογές του "Radio Taxi Way"










ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

“RADIO TAXI WAY”


Εμείς οι Έλληνες ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, μέλη της συνεταιριστικής εταιρείας “Taxi Way”, έχοντας την στήριξη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, αποφασίσαμε την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του συνεταιρισμού με την παράταξη “Λαϊκός Σύνδεσμος - Radio Taxi Way”.
Αγωνιζόμαστε για ένα ραδιοταξί ελεύθερο και ανεξάρτητο από τους «υποτίθεται συναδέλφους» (εργολάβους-επιχειρηματίες) ταξιτζήδες, οι οποίοι ζούνε από εμάς και όχι από το ταξί.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ κατά αυτών που θέλουν να κάνουν επιχείρηση για προσωπικά τους οφέλη τη συνεταιριστική εταιρεία “Radio Taxi Way”, της οποίας μέτοχοι της είμαστε εμείς. Για αυτό τον λόγο την διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει να την ασκούμε εμείς, οι απλοί οδηγοί ταξί που δίνουμε την καθημερινή μάχη στον δρόμο για το μεροκάματο.

Τα κέρδη της εταιρείας (γιατί μόνο κέρδη μπορεί να έχει μια τέτοια εταιρεία) που διαχειρίζεται χρήματα συναδέλφων, θα πρέπει με πολλούς και διαφόρους τρόπους να επιστρέφουν πίσω στους συνεταίρους μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Μας ρώτησαν αν έχουμε διοικητική εμπειρία. Τους απαντάμε ότι τέτοιου είδους εμπειρία που είχαν οι παλαιότερες διοικήσεις και των δυο ραδιοταξί ούτε την έχουμε, ούτε θέλουμε να την αποκτήσουμε.
Επίσης μας ρωτάνε για το ποιος είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού. Εμείς που κατηγορούμαστε ως φασίστες και νεοναζί, σας δηλώνουμε ότι οι αποφάσεις στην παράταξη μας, λαμβάνονται συλλογικά από όλα τα μέλη τηρώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές, ιδιοκτήτες ταξί, θα διοικήσουμε την εταιρεία μας βασιζόμενοι σε τρεις βασικούς άξονες: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ για τα συμφέροντα του συνεταιρισμού. Αγώνας τον οποίο μπορούμε ελεύθερα να κάνουμε γιατί δεν κρύβεται πίσω μας κάποιος από το παλιό (υποτίθεται ακομμάτιστο) κατεστημένο που μας έχει προδώσει πολλές φορές στο παρελθόν.Ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα, γνωρίζοντας ότι είμαστε σαν «πρόβατα ανάμεσα σε λύκους». Γνωρίζουμε επίσης ότι θα χρησιμοποιηθούν οι γνωστές υπόγειες και ύπουλες μέθοδοι λάσπης που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις και στο παρελθόν.

Έχουμε στα χέρια μας ένα μόνο όπλο, την πίστη μας ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές γιατί είμαστε γεννημένοι να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε στις μάχες που συμμετέχουμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συστράτευση στις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου˙ και όλοι ενωμένοι να αγωνιστούμε για μια πραγματική λαϊκή συνεταιριστική εταιρεία, που θα ανήκει στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της που είμαστε όλοι εμείς.

Καλό αγώνα σε όλους και πάνω από όλα καθαρό και τίμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου