Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

“Εκτός τόπου και χρόνου” ο πρόεδρος του ΠΟΕΙΑΤΑ Λυμπερόπουλος

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, την παραμονή της ημέρας των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ., η παράταξη “Νέο Ξεκίνημα” (παιδιών του Θύμιου Λυμπερόπουλου) πραγματοποίησε στο “Grand Hotel” συγκέντρωση στελεχών και όχι μόνο.

Επί δυο ώρες ακούγαμε την ομιλία ενός ανθρώπου που προφανώς έχει λησμονήσει την ιδιότητα του οδηγού ταξί, να προσπαθεί να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για να μην δεχτεί τα “καυτά ερωτήματα” των συναδέλφων που υποφέρουν καθημερινά από την ανέχεια, την πείνα και την εξαθλίωση.

Σε ερώτημα που απεύθυναν μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ σχετικά με τα χρέη των συναδέλφων που προέρχονται από αδυναμία καταβολής υποχρεώσεων στον Ο.Α.Ε.Ε., ο Κος Λυμπερόπουλος έδωσε την πιο γραφική απάντηση που θα μπορούσε να δώσει μόνο κάποιος πολιτικός: «Είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τις εισφορές μας για να μπορεί ο παππούς μας και η γιαγιά μας να πάρουν σύνταξη!».


Πιθανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται “εκτός τόπου και χρόνου”, για αυτό οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε τα δελτία τύπου που αυτός ο ίδιος, μαζί με τον γραμματέα του Κ. Δήμου είχε υπογράψει. Το πρώτο στις 21/9/12 και το δεύτερο στις 18/2/13, που εστάλησαν προς όλα τα Μ.Μ.Ε. και τα περιφερειακά συμβούλια και σωματεία ταξί όλης της χώρας.

Διαβάζοντας τα, ο κάθε συνάδελφος μπορεί πλέον εύκολα να καταλάβει ότι πρόκειται για μια μαριονέτα του συστήματος που σκοπό έχει να κοροϊδέψει και να παραπλανεί αυτούς που εκπροσωπεί ως πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ως “ακομμάτιστος πρόεδρος” όπως δήλωσε ότι είναι, θα έπρεπε να θυμάται τα όσα έλεγε μαζί με τα στελέχη του δημόσια το 2011 όπως ο Σεραφείμ Κασιδιάρης στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega” που με στόμφο φώναζε τότε ότι:«Η πολιτεία οδηγεί 50 χιλιάδες οικογένειες στην πείνα και τον αφανισμό». Σήμερα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (ν. 4070 - ν.4093 - ΕΙΔ.ΜΙΣΘ - ΕΙΔ.ΜΕΤ) έχουνε μετατραπεί σε “όρνιθες” επιβάλλοντας την σιωπή των αμνών.

Σκοπός τους δεν είναι να προωθήσουν τα αιτήματα του κλάδου μας αλλά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των καρτέλ που βλέπουμε να ξεφυτρώνουν. Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ θα βρίσκεται πάντα παρών όπου χρειάζεται είτε αυτό το θέλουν, είτε όχι.



ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. να ξεβρομίσει ο κλάδος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου