Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, το συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών ταξί Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προχώρησε στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία του προέδρου του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Αττικής, Μπαρμπούρη Ευάγγελου.


Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. πάντα πρωτοπόρος σε όλες τις δραστηριότητες του Κινήματός μας, γιόρτασε την είσοδο του νέου χρόνου και ανανέωσε τους όρκους του για ασυμβίβαστο Αγώνα, μέχρι να «ξεβρωμίσει» ο κλάδος, αλλά και η Πατρίδα μας γενικότερα, από όλα αυτά τα «αρπακτικά» που τη λυμαίνονται τόσα χρόνια.


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης, Χρίστογλου Μιχάλης, πήρε πρώτος το λόγο, καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και προχώρησε σε ένα σύντομο χρονικό για τη δράση του συνδικαλιστικού οργάνου σε όλους τους τομείς, που δραστηριοποιείται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, είτε είναι η Αλληλεγγύη Ελλήνων είτε μαζικές εξωτερικές ενημερωτικές εκστρατείες.

Έπειτα στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής, Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος και τόνισε την επικινδυνότητα επαγγελμάτων όπως αυτή του οδηγού ταξί, αλλά και την αδιαφορία που δείχνει η πολιτεία απέναντι στις πιέσεις των συγκεκριμένων κλάδων. Ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα, κάθε δρομολόγιο είναι μία πρόκληση για τους ίδιους τους οδηγούς, μην έχοντας ούτε τις παραμικρές δικλείδες ασφαλείας.


Ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, κατέδειξε τη σπουδαιότητα ύπαρξης συνδικαλιστικών οργάνων σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς και ανήγγειλε την επίσημη δημιουργία και άλλων, πέρα από τους ήδη υπάρχοντες – Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων και Λαϊκό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί. Επίσης παρουσίασε με απτές αποδείξεις το πόσο σαθρός είναι ο συνδικαλισμός σήμερα στην Ελλάδα και πως εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, του οποίου υπεύθυνος είναι σαν υποψήφιος Περιφερειάρχης, έχει η πάταξη της διαφθοράς και του «βολέματος» στα συνδικαλιστικά όργανα.


Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Αττικής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, με το συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την Αττική, Μπαρμπούρης Ευάγγελος εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους θεωρήθηκε αναγκαίο να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο συνδικαλιστικό όργανο, αλλά τόνισε και πως αυτό που εκφράζει ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. είναι οι πάγιες θέσεις του Κινήματός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκτενή αναφορά έκανε έπειτα στους φυλακισμένους συναγωνιστές μας, τον Αρχηγό και τους υπόλοιπους βουλευτές, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν με κάθε τρόπο και μέσο στη δημιουργία και την κάθοδο του οργάνου αυτού στις εκλογές των ιδιοκτητών ταξί. Κάλεσε όλους τους παρόντες σε ασυμβίβαστο Αγώνα, σε προσωπικό και Κινηματικό επίπεδο.


Προχωρώντας στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, όλοι ευχήθηκαν σύσσωμοι την γρήγορη απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων του Κινήματος και προχώρησαν στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, σε στάση προσοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου