Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, Π.Ε. Θεσσαλονίκης



Η Ελληνική Αυγή διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων σε όλη τη χώρα, επενδύοντας σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, καθαρούς από κάθε μορφής σκάνδαλα, που σα μόνο σκοπό έχουν την οριστική αντιμετώπιση των απανταχού προβλημάτων με οριστικές λύσεις και όχι με ημίμετρα.  

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο για τους ψηφοφόρους.

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία σας προσκαλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 305-307, στο ύψος των ΚΤΕΛ, γραμμή του Ο.Α.Σ.Θ. 19, από Σιδηροδρομικό Σταθμό), την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 19:30. Θα παρευρεθούν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χρυσομάλλης Νικόλαος, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτιος, καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή.

Πληροφορίες στα 2310-557553 & 2310-557551

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου