Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η παρουσία του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης στις εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης έδωσε ξανά το παρών στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης του Κινήματος μας για τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μάχη των Βασιλικών.

Τυχαίνει να είμαι ένα από τα μέλη του κινήματος που στα τέλη της δεκαετίας του 90, σε εκδήλωση που ήταν προσκεκλημένη η Χρυσή Αυγή προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεχτήκαμε απρόκλητη επίθεση από τους μπράβους του πρώην ΠΑΣΟΚου, μετέπειτα πατροδοκάπηλου βουλευτή του ΛΑΟΣ που σήμερα μάλλον ανήκει στην ΝΔ Κυριάκου Βελόπουλου. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις συλλήψεις μελών του κινήματος, ανάμεσα τους και εγώ.
Από την επόμενη χρονιά μέχρι και σήμερα, το κίνημα τιμά τον Μέγα Στρατηλάτη με δική του εκδήλωση. Άρα έχω το δικαίωμα να λέω ότι και εγώ έβαλα ένα λιθαράκι στο να γίνει αυτή η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, τόπος συνάντησης των Χρυσαυγιτών όλης της Ελλάδας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Εκείνο βέβαια που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ είναι ότι εν έτη 2014 και με μια κυβέρνηση απόλυτα ελεγχόμενη από τους ξένους τοκογλύφους και με ένα δήμαρχο που οι θέσεις του στα εθνικά θέματα αλλά και ζητήματα ηθικής τάξης, θα έπρεπε να αποτελούν θέμα συνεδρίας ψυχιάτρων, θα μας απαγορευόταν να τιμήσουμε την μνήμη του Μακεδόνα Στρατηγού.

Λόγω του επαγγέλματος μου, καθημερινά βρίσκομαι αντιμέτωπος με πορείες που παρακωλύουν την κυκλοφορία της πόλης. Gay, αναρχοκομμουνιστές, δημόσιοι υπάλληλοι, συνδικάτα και κάθε λογής αριστερής "διανόησης" έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν τα αιτήματα τους, εκτός από τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που μάχονται για την Πατρίδα και την Φυλή μας.
Τελικώς απ' ότι φαίνεται στην Ελλάς του 2014 οι Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται υπό διωγμών από το κράτος των υποταγμένων σε ΔΝΤ και ΕΕ.
Το διεφθαρμένο καθεστώς έχει κλείσει στην φυλακή παρανόμως τον Αρχηγό μας και ηγετικά στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχει δολοφονήσει δύο μέλη μας και έχει το κίνημα υπόδικο για αστείες κατηγορίες.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή λειτουργεί νόμιμα τρεις δεκαετίες. Ξαφνικά γίναμε παράνομοι. Ασφαλώς παίζουν ρόλο οι εκλογικές επιτυχίες του 2012 και 2014.
Η Χρυσή Αυγή ενοχλεί το ΔΝΤ, τα ντόπια τσιράκια του Σαμαρά - Βενιζέλο και τα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα της. Δεν υποχωρούμε στις Ιδέες μας, δεν φοβόμαστε τίποτα.
Θα αγωνιστούμε μέχρι την τελική νίκη.
Εν κατακλείδι, τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης, θα είναι πάντα παρών στην πρώτη γραμμή του Αγώνα του κινήματος μας για μια Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Ελλάδα.

Όσον αφορά τον εαυτό μου, εάν χρειαστεί ακόμη και μόνος θα κρατήσω ψηλά την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μέχρι τέλους.
Ζήτω η Νίκη !
Ζήτω ο Αρχηγός !
Ζήτω η Χρυσή Αυγή !

Μιχάλης Χρίστογλου
Πρόεδρος ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου