Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Στήριξη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης στους αγρότες

Στις 25/08/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της κεντρικής επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Παραγώγων Αγροτών (ΛΑ.ΣΥ.Π.Α.)


Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα των αγροτών όπως:
1) Το πρόσφατο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το εμπάργκο της Ρωσίας και την ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης η οποία ακολουθεί πιστά τις εντολές των διεθνών σιωνιστών τοκογλύφων.
2) "Αγροτοπατέρες" των νόμων που το μόνο που κάνουν είναι να φωνάζουν εικονικά, να έχουν προσωπικά οφέλη και να συγκαλύπτουν πολιτικές που οδηγούν τον Έλληνα αγρότη και την παραγωγή στην καταστροφή.
3) Συνεταιρισμοί: την διαπλοκή τους σε σκάνδαλα και την υπερχρέωση τους στην τράπεζα, τη στιγμή που ο κάθε μέτοχος αγρότης είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του εδώ και χρόνια.
4) ΕΛΓΑ: ένας κρατικός φορέας που έχει καταντήσει μόνο εισπρακτικός και που δεν καλύπτει με αποζημίωση την πραγματική καταστροφή των καλλιεργειών από τα καιρικά φαινόμενα.
5) Χρηματοπιστωτικό σύστημα: η απουσία της κρατικής αγροτικής τράπεζας και το ξεπούλημα της, στην ιδιωτική "Πειραιώς" καθώς και το αδιέξοδο των παραγωγών στην οικονομική στήριξη των καλλιεργειών.
6) Αλλαγή εθνικής αγροτικής πολιτικής για την επιβίωση του Έλληνα αγρότη και της παραγωγής.

Τέλος στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.) κ. Μπρούσας Μ. με σκοπό την συμπαράσταση και την στήριξη στο τεράστιο και μείζον θέμα του αγροτικού.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!


ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ (ΛΑ.ΣΥ.Π.Α)


Καταγγέλλει την Ε.Ε., τις Η.Π.Α. και τους διεθνείς σιωνιστές τοκογλύφους τραπεζίτες, αλλά και την ελληνική κυβέρνηση που ακολούθησε πιστά τις προσταγές τους και προκάλεσαν πρώτοι με την επιβολή κυρώσεων προς την Ρωσία, το εμπάργκο.
Οι Έλληνες αγρότες δεν είναι ζητιάνοι και δεν θέλουν να ζουν από τα ψίχουλα των αποζημιώσεων, που δεν δίνουν ούτε αυτά τελικά, όλοι αυτοί οι προδότες!!!
Οι επιπτώσεις για την αγροτική οικονομία είναι τεράστιες και όχι μόνον για την φετινή χρονιά, αν δεν υπάρξει αλλαγή αγροτικής πολιτικής.

Ο ΛΑ.ΣΥ.Π.Α. προτείνει άμεσες λύσεις για τα αδιάθετα προϊόντα (ροδάκινο, νεκταρίνι...).
1) Την αποζημίωση των αγροτών με βάση το κόστος παραγωγής, συν το λογικό κέρδος παραγωγού, το οποίο πρέπει να του επιτρέπει να επιβιώσει και να καλλιεργήσει την επόμενη χρονιά.
2) Αποζημίωση με βάση τον μέσο όρο τριετίας των τιμών πώλησης του ΕΛΓΑ.
3) Αλλαγή σχεδιασμού σε κάθε Νομό παραγωγής κηπευτικών και φρούτων, έτσι ώστε η διάθεση να καλύπτει πρώτα την ελληνική αγορά, χωρίς να γίνονται εισαγωγές και ότι παραπάνω σε παραγωγή-εξαγωγή.

Έλληνα αγρότη μην σκύβεις το κεφάλι, μην υποτάσσεσαι στην Ευρώπη των τοκογλύφων και όχι των Εθνών.
Έχεις την δύναμη να σώσεις την Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος.
Απάλλαξε την Πατρίδα μας από τους πολιτικούς αχυρανθρώπους.

ΛΑ.ΣΥ.ΠΑ.
ΝΑ ΞΑΝΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!

Τηλ. Επικοινωνίας

6972 869 100



Ο επικεφαλής Χρίστογλου Μιχάλης και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης (ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.) εξέφρασαν την συμπαράσταση τους προς τους ροδακινοπαραγωγούς του νομού Πέλλας, με την παρουσία τους στην Νομαρχία Πέλλας, όπου παραδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας από αγρότες της Σκύδρας, απέναντι στην πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου που οδηγούν τον κλάδο τους στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου