Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Δεύτερη Ολομέλεια ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης 2014



Με τις μειοδοτικές συμφωνίες Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής "Δουβλίνο Ι-ΙΙ", οι οποίες προσυπογράφησαν από τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις των Σημίτη και Γεωργίου Παπανδρέου, κατήντησαν την Πατρίδα μας "αποθήκη ψυχών" της Γης κάθε κατατρεγμένου.
 Εκτός από το καίριο θέμα εθνικής ασφάλειας που τίθεται από την συγκέντρωση πάσης φύσεως αλλόφυλου και αλλόθρησκου ανά την επικράτεια, προκύπτουν και νομικά ζητήματα από επαγγελματικούς κλάδους, όπου οι εργαζόμενοι σε αυτούς έρχονται σε προσωπική επαφή.

Ένας από αυτούς τους κλάδους και σίγουρα ο κύρια θιγόμενους, εξ' αιτίας του μεταφορικού έργου που διεκπεραιώνει, είναι αυτός των αυτοκινητιστών ταξί !!!
 Ουκ ολίγες είναι οι περιπτώσεις συναδέλφων όπου η Ελληνική Δικαιοσύνη δίωξε ποινικά λόγω μεταφοράς παράνομων οικονομικών μεταναστών προς τα ηπειρωτικά σημεία εξόδου της χώρας, χωρίς βεβαίως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, να πραγματοποιήθηκε η μεταφορά τους με πρόθεση διενέργειας εγκληματικής πράξης, όπως είναι η διακίνηση παράνομων οικονομικών μεταναστών!
Επίσης οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι θίγονται βιοποριστικά διότι οι Αστυνομικές αρχές προχωρούσαν σε κατασχέσεις των οχημάτων τους, όπου με την πίεση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ έπαυσαν να υφίστανται.

Επειδή για μια ακόμη φορά γινόμαστε στο "ίδιο έργο θεατές", αναφορικά με την αθρόα εισροή οικονομικά παράνομων μεταναστών από την Μέση Ανατολή, εξ' αιτίας των πολεμικών συγκρούσεων που διεξάγονται στην συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίοι για να μετακινηθούν εντός αλλά και προς εκτός της χώρας, σαφώς ζητούν να τους εξυπηρετήσουμε εμείς ως αυτοκινητιστές ταξί!

ΩΣ ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου