Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης:

Έτσι όπως είδαμε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 3/11/2014


Για μια ακόμη περίπτωση η ρήση που χρησιμοποιούμε για τον περήφανο Εθνικό Αγώνα μας απεδείχθη περίτρανα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα στις 3/11 και ημέρα Δευτέρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του νέου δημαρχιακού μεγάρου της πόλης μας και περιελάμβανε ως αντικείμενο συζήτησης την καθιέρωση εορταστικής επετείου στις 30/11 κάθε έτους προς ανάμνηση της απελευθέρωσης της πόλεως από την Γερμανική κατοχή.

Σαφεστάτως, δια να μην παρεξηγηθούμε αν και πρέπει να τονίσουμε τα αυτονόητα, είμεθα ως Έλληνες Εθνικιστές αναφανδόν υπέρ κάθε τελέσεως εκδήλωσης που αφορούν ιστορικά γεγονότα της Πατρίδος μας, αρκεί να μην καπηλεύονται κομματικά από την Αριστερά, πραγματοποιώντας αισχίστου είδους προπαγάνδα προς όφελος πολιτικών εντυπώσεων, παραχαράσσοντας την ιστορική πραγματικότητα του νεοελληνικού κράτους, στην οποία υπήρξε θλιβερή πρωταγωνίστρια καταστροφών και πάσης φύσεως εγκληματικών πράξεων και αντεθνικών προδοτικών ενεργειών!!!

Απευθυνόμενοι προσωπικά στον κάθε επικεφαλή των λοιπών παρατάξεων, ιδίως της Αριστεράς και των διεθνιστικών απάτριδων παραφυάδων της, εκκινώντας την κριτική μας έναντι του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριαντάφυλλου Μητακίδη, ως ανθρώπου ο οποίος συμμετείχε σε υποτιθέμενο αντιδικτατορικό αγώνα, εάν αντέχεται η αξιοπρέπεια του ως πολιτικού ανδρός να έχει ως πρόεδρο κάποιον του οποίου η οικογένεια διέθετε αγαστές σχέσεις με το καθεστώς της επταετίας και μάλιστα πλούτισε την περίοδο εκείνη, εκτελώντας η τεχνική εταιρεία του αποβιώσαντος πατρός Τσίπρα, ανά την Ελλάδα και στις χώρες υποσαχάριας Αφρικής, δημόσια έργα!

Επειδή κατηγορηθήκαμε πως δημιουργήσαμε με τα λεγόμενα του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμιου εμφυλιοπολεμικό κλίμα και πως πρέπει να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια, εμείς με την σειρά μας απαιτούμε η 10/2 εκάστου έτους να ανακηρυχθεί ημέρα θλιβερής επετείου για την πόλη μας!
Ευελπιστούμε ο "εκλεκτός σύντροφος" του ΚΚΕ, κ. Δελής να έχει επίγνωση ποιο γεγονός έλαβε χώρα στις 10/2/1948 και το οποίο στοίχισε την ζωή έξι συνανθρώπων μας και οδήγησε στον τραυματισμό υπολοίπων επτά, πολλών εξ' αυτών απλών πολιτών. Διότι κ. Δελή, "Δεκεμβριανά" γεγονότα μπορεί να μην είχαμε στην πόλη μας αλλά βομβαρδισμό της με τεσσεράκοντος κανονιοβολισμούς από ενεδρεύον στα Λαγυνά τμήμα του "Δημοκρατικού στρατού Ελλάδος" στις 10/2/1948 είχαμε!

Όσο αφορά την εκπρόσωπο των ψευδό "Οικολόγων Πράσινων" κ. Ιωαννίδου, εάν δεν επιθυμεί να εορτάζεται η απελευθέρωση της πόλεως μας από τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό στις 26/10/1912, έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει την υπηκοότητα της, διότι ούτως ή άλλως λειτουργεί ως ενεργούμενο των ευρέως γνωστών ανθελληνικών εξωτερικών παράκεντρων εξουσίας!!!

Όσο αφορά τον νεαρό κ. Ρακκά οφείλει να γνωρίζει πως κάθε λαός χαρακτηρίζεται από τους ηγέτες που διαθέτει και όσο και αν δεν αρέσκεται σε αυτό η ιστορική πραγματικότητα παραπέμπει πως την εποποιία του 1940-41 τη πραγματοποίησε πρωτίστως με την Εθνική λαμπρή ηγεσία του ο Ιωάννης Μεταξάς με τα του στρατιωτικού επιτελείου του!
 Διότι απλούστατα δια να υπάρξει η 28/10/1940 προϋπήρξε το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου, το οποίο επέφερε κοινωνική ειρήνη με τα φιλολαϊκά μέτρα που έλαβε, έχοντας πρωτίστως αντιμετωπίσει επιτυχώς τους τότε διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι κάποιοι υποτιθέμενοι δημοκράτες όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Γεώργιος Παπανδρέου ο πρεσβύτερος οδήγησαν την Πατρίδα μας προς αυτούς, και βεβαίως προετοίμασε επιτυχώς, κατά τα μέτρα οικονομικά δυνατόν, στρατιωτικός της χώρας μας δια την επερχόμενη παγκόσμια πολεμική λαίλαπα!
 Ευγενικά τον προτρέπουμε να αναγνώσει ενδελεχώς το σύγγραμα της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού "Η προς Πόλεμον Προπαρασκευή του Ελληνικού Στρατού (1923-1940)", όπως και έτερο σύγγραμα "Η τεχνική πλευρά της Οχύρωσης της Παραμεθόριας Ζώνης 1936-1940"!

Αναφορικά σχετικά με τον κατά τα άλλα αξιότιμο επικεφαλή της μείζονος αντιπολιτεύσεως κ. Σταύρο Καλαφάτη, δυστυχώς απέδειξε δια πολλοστή φορά πως η λεγόμενη "αστική Δεξιά" δεν κατάφερε να υπερασπισθεί τα ιστορικά κεκτημένα της από εκείνη την συγκεκριμένη ιστορική περίοδο διακατεχόμενη από τα γνωστά φοβικά σύνδρομα της Μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν, ένεκα των πολιτικών συνδιαλλαγών που είχαν οι κατά καιρούς ηγέτες της με την Αριστερά!

Επίσης θέλουμε να σταθούμε στην προβολή του εικονοληπτικού έργου που παρουσίασε ο συγγραφεύς κ. Κουζινόπουλος δια τα γεγονότα της 30ης Οκτωβρίου 1944 και δια τα λεκτικά "πυροτεχνήματα" που εκτόξευσε εναντίον μας, μη σεβόμενος ακόμα και τους μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους μας!
 Προέβη σε οργιώδη αριστερή προπαγάνδα αλλά κυρίως να του υπενθυμίσουμε πως πιθανόν εμείς να αποκαλούμεθα "νεοναζί", όμως δυστυχώς για εκείνον και όσους ασπάζονται την άποψη του, οι πρόγονοι των οικογενειών Σημίτη και Παπακωνσταντίνου συνεργάσθησαν με τους Ναζί, όπως και ο υποτιθέμενος "ειρηνιστής" Γρηγόριος Λαμπράκης, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του πλέον δωσίλογου πρωθυπουργού κ. Λογοθετόπουλου, ενώ είναι γνωστό τις πάσι πως ο τότε δημοσιογραφικός οργανισμός Λαμπράκη παραχώρησε οικειοθελώς τις εγκαταστάσεις του προς χρήσιν από τις Γερμανικές Δυνάμεις Κατοχής, τυπώνοντας τα φυλλάδια τους και τις εφημερίδες τους!!!
 Τέλος, όπως πρόκειται για τον κ. Μπουτάρη Ιωάννη, όπως αυτός με τα βδελυγμίας απέρριψε το αίτημα ψηφίσματος για την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γεωργίου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, το ίδιο τον απορρίπτουμε και εμείς διότι σεβόμενος πρωτίστως τον θεσμό που εκπροσωπεί, συμπεριφερόμενος επαίσχυντα και άνανδρα κατά του Συναγωνιστή Αρτέμιου Ματθαιόπουλου και όσων επέλεξαν στο πρόσωπό του να τους εκπροσωπήσει στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ! ΑΝΤΕΞΑΜΕ!!
ΟΡΘΩΣΑΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ!!!
Εν μέσω ειρωνικών σχολίων, αντεγκλήσεων, ύβρεων και ανοίκειων χαρακτηρισμών διαφόρων παρευρισκομένων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ακόμα και συμμετέχουσας στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι φανερώνουν καθ' αυτό τον τρόπο την μωρία των προσωπικοτήτων τους και την κατά τη συμφέρουσα γι' αυτούς ψευδό δημοκρατική συμπεριφορά τους, καθώς δεν αποδέχονται ουδεμία αντίθετη άποψη που εκφράζει αλήθειες οι οποίες δεν τους συμφέρει να εκτίθενται!!!

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΗΛΘΑΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου