Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α



Η θέση μας: Εν μέσω προεκλογικών "ζυμώσεων", παρασκηνιακών διεργασιών, ανίερων συμμαχιών, αθέμιτων υποσχέσεων, πολεμήσαμε, αντέξαμε, όρθιοι σταθήκαμε!!!!
Νικήσαμε, όσο κι αν ορισμένοι μας θεωρούσαν "διάττοντες αστέρες", διότι όχι μόνο διατηρήσαμε την έδρα μας στο συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Ι.Α.ΤΑ, τουναντίον αυξήσαμε και το ποσοστό ψήφων μας!!!!

Πρωτίστως ευχαριστούμε θερμότατα όσους συναδέλφους μας προτίμησαν με την ψήφο τους, αντιστεκόμενοι στην "μαύρη" προπαγάνδα εναντίον μας και την εν γένει αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το κίνημα μας!!!!

Βεβαίως δεν κακίζουμε όσους δεν μας... "τίμησαν" με την ψήφο τους, ιδιαίτερα δε επανεκλέγοντας τα παρόμοια ηγετικά πρόσωπα με την εξίσου καθεστωτική συμπεριφορά, η οποία αποτελεί μικρογραφία της πολιτικής σκηνής του κλεπτοκρατικού μεταπολιτευτικού συστήματος!!!!
Ωστόσο, επειδή ο συνδικαλισμός αποτελεί μέρος του πολιτικού βίου, καθώς και αντιπροσωπευτικό δείγμα για το πολιτικό ήθος της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται, η επανεκλογή των ίδιων προσώπων, οι οποίοι εκπροσωπούν τους πολιτικούς σχηματισμούς που οδήγησαν την Ιερή Πατρίδα μας στο έσχατο σημείο παρακμής, καταδεικνύει πως η ελληνική κοινωνία ευρίσκεται σε βαθιά σήψη!

Επίσης, όσοι συνάδελφοι εφεξής διαμαρτυρηθούν δια τα "κακώς κείμενα" που ενυπάρχουν στον κλάδο μας, ενώ ανανέωσαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους την θητεία της προηγούμενης διοικήσεως, δεν δικαιούνται να το πράξουν!!!!
Εν τέλει η πολιτική του "διαίρει και βασίλευε", η οποία ακολουθείται από τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης, εφαρμόσθηκε και από τους εντεταλμένους συνδικαλιστές τους στην ομοσπονδιακή εκλογική αναμέτρηση του κλάδου μας!!!!

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου