Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Καθότι ως γνωστόν έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο θα ακροασθούμε πολλά και θα δούμε ακόμα περισσότερα! Λόγου χάριν όπως το δημοσιευθέν πολιτικό μήνυμα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α, του προέδρου της κυρίου Ευθυμίου Λυμπερόπουλου!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως από την μια πλευρά με αφοπλιστική ειλικρίνεια ομολογεί πως υπηρετούσε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ κανονικά θα έπρεπε, όπως και οι υπόλοιποι μεταπολιτευτικοί συνδικαλιστικοί παράγοντες, να προασπίζεται τα συμφέροντα του κλάδου μας, αφετέρου διαβλέποντας την επερχόμενη συντριπτική ήττα του πολιτικού σχηματισμού που ανήκει στις επερχόμενες εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί υποδυόμενος τον ''ακομμάτιστο'' συνδικαλιστή! Όμως όσο και αν προσπαθεί δεν θα τα καταφέρει διότι ο πρότερος του βίος αποτελεί αδιάψευστος μάρτυρας για τη πολιτική που ακολουθούσε ως ο κορυφαίος συνδικαλιστής του επαγγελματικού κλάδου μας!

Ως ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ έχουμε μνήμη και δεν λησμονούμε τα συμφραζόμενά του κατά την συγκέντρωση των αυτοκινητιστών ταξί στο ξενοδοχείο ''GRAND HOTEL PALACE'' της Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της διοργανώσεως της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης! Καλό είναι να είναι ειλικρινής και να μην επιδίδεται σε πολιτικάντικα παιχνίδια διότι δεν είμεθα αφελείς.... Ο ΛΑΣΙΤΑ προασπιζόμενος τα καλώς εννούμενα συμφέροντα των συναδέλφων, δηλώνει δυναμικά παρών στηλιτεύοντας όσους εξυπηρετούν προσωπικές επιδιώξεις και πολιτικές πολιτικών σχηματισμών οι οποίες οδήγησαν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΌ!

Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - '' ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ '' ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΣΙΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΤΣΑΚΗ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΕΞ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Τέλος, επ' ευκαιρίας της ονομαστικής εορτής του έγκλειστου στα Κελιά της Τιμής, Συναγωνιστή ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟ, ως ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον ΔΙΚΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..... ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου