Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κάλεσμα ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ στους Έλληνες αυτοκινητιστές για στήριξη της Χρυσής Αυγής


Συνάδελφοι Έλληνες αυτοκινητιστές,

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό κείμενο είμαστε υποψήφιοι της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες για τις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου. Η  Ελληνική Εθνικιστική Ιδεολογία μας δεν μας επιτρέπει να διεξάγουμε εκλογικό αγώνα δαπανώντας χρήματα, που φυσικά δεν έχουμε, για την προσωπική προβολή εκάστου.

Για όλους εμάς σημασία έχει η υπερψήφιση των συνδυασμών της "Ελληνικής Αυγής" σε όλη την Επικράτεια και της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές στις 25 /05/ 2014 και όχι η ανάδειξη του κάθε συναγωνιστή μας μέσα από πρακτικές "Life  style", όπως έχουν καθιερώσει τα συστημικά κόμματα και οι υποψήφιοι τους που αλληλοτρώγονται για την προσωπική ανέλιξη του καθενός.

Αποφασίσαμε όμως, λόγω επαγγελματικής συγγένειας και έχοντας υπόψη τα διαχρονικά μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος και που έχει επίπτωση σε όλους καθώς και στις οικογένειες μας, να αγωνιστούμε, εάν εκλεγούμε με την ψήφο σας, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και την βελτίωση της ζωής όλων μας, μέχρι τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δημοκρατικά, θα δώσει την ευθύνη της εξουσίας στο λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα και την Χρυσή Αυγή.

Είναι σημαντικό τα αιτήματα και τα προβλήματα που δεν αφορούν μόνο τα συντεχνιακά θέματα των 100 χιλιάδων αυτοκινητιστών πανελλαδικά και των οικογενειών τους, αλλά αυτήν την ίδια την ανόρθωση και αξιοπρέπεια του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων, να τα επιληφθούν άνθρωποι, αγωνιστές, που θα μεταφέρουν σε κάθε επίπεδο διοίκησης του ανάλγητου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που εκπροσωπεί η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.

Οι κάτωθι υπογράφοντες πιστεύουν και αγωνίζονται όχι απλά για την ικανοποίηση ενός κάποιου θεσμικού αιτήματος που θα ξεγελάσει πρόσκαιρα κάποιον. Εμείς πιστεύουμε ότι η επαγγελματική ηθική και η προσωπική αξιοπρέπεια των συναδέλφων αυτοκινητιστών θα υπάρξει μόνο με μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που θα είναι πραγματικά δίπλα σε κάθε έντιμο, ικανό και εργατικό Έλληνα πολίτη. Η σωτηρία της χώρας και η ουσιαστική ανόρθωση της οικονομίας περνάει μέσα από τον ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων και όχι από την δήθεν «βοήθεια» των ξένων τοκογλύφων.

Η τίμια εργασία των πολιτών θα σώσει την χώρα και όχι τα ξένα δάνεια που υποθηκεύουν την ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.

Σίγουρα χρειάζονται και οι αγωνιστικές φωνές και δράσεις, από τον Δήμο, την Περιφέρεια μέχρι και την Βουλή, των ανθρώπων που εκφράζονται από το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα. Υπογράφοντας αυτό το κείμενο, υπογράφουμε μία σύμβαση τιμής και αγώνα, με κάθε συνάδερφο που θέλει μέσα από εμάς να ακούγεται πραγματικά η φωνή του, σε κάθε επίπεδο εκπροσώπησης του παρόντος σάπιου πολιτικού συστήματος, όπου ελλείψη πολιτικού λόγου και αλήθειας, φυλακίζει τους πολιτικούς αντιπάλους του και κατηγορεί -στοχοποιεί κάθε Έλληνα Εθνικιστή.

Η ψήφος κάθε συναδέλφου στην Ελληνική Αυγή, αποτελεί και ένα ηχηρό ΟΧΙ στα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων και τα ντόπια τσιράκια τους, που άδικα και άνανδρα έχουν προφυλακίσει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τους πέντε (μέχρι τώρα) βουλευτές του κόμματος και συνεχίζει να συγκαλύπτει τους ελεεινούς δολοφόνους των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Ζητάμε την ενεργή στήριξη και την ψήφο του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής σε Δήμους και Περιφέρειες και της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές. Για τις Ευρωεκλογές ο σταυρός προτίμησης στους άδικα προφυλακισθέντες, που είναι στο ψηφοδέλτιο, αποτελεί νόμιμη απάντηση στους άθλιους σκευωρούς του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Το μόνο σίγουρο συνάδελφοι είναι ότι εμείς είτε εκλεγέντες είτε όχι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και για την Χρυσή Αυγή του Έθνους.

Για μια Ελλάδα εθνικιστική, για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των αγορών του χρήματος

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή (Ευρωεκλογές)

Ψηφίζω Ελληνική Αυγή (Περιφέρειες και Δήμους)

Άμεση Αποφυλάκιση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά, Ι. Λαγού, Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή, Ευσ. Μπούκουρα και όλων των εγκλείστων Συναγωνιστών

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. – ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου