Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ενόψει της ψήφισης από την βουλή, του αισχρού νομοσχεδίου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος


Συνάδελφοι,

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο μας  δεν επιτρέπεται να αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Για όλους τους αυτοκινητιστές θα πρέπει να ξεκινήσει αγωνιστικά ένας "Νυν υπέρ πάντων αγών".

Η κυβέρνηση των τροϊκανών τοκογλύφων δεν φέρνει στην βουλή ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει κάποιες απλές ρυθμίσεις. Το νομοσχέδιο που έρχεται να ψηφιστεί αποτελεί δαμόκλειο σπαθί για όλους τους αυτοκινητιστές και τις οικογένειες τους. Όλοι γνωρίζουμε και ο ελληνικός λαός καλύτερα, την κοινωνική προσφορά του ΤΑΞΙ και την εξυπηρέτηση στους Έλληνες πολίτες, και τους ξένους επισκέπτες στην χώρα μας.

Από το συνεχώς συρρικνωμένο -λόγω των πολιτικών αποφάσεων- μεροκάματο μας, προσπαθούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Να μεγαλώσουμε και να σπουδάσουμε τα παιδιά μας, να συντηρήσουμε τα αυτοκίνητα μας (που όλοι γνωρίζουμε πόσο ακριβά κοστίζει) ώστε ο πολίτης που χρησιμοποιεί ταξί να το βρίσκει καθαρό και περιποιημένο.

Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ  από το ξεκίνημα του είχε προαναγγείλει και καταγγείλει τις μεθοδεύσεις που αφορούσαν τον κλάδο μας, όταν οι άλλοι εργατοπατέρες "ποιούσαν τη νήσσα".

Εμείς δυναμικά αποκαλύπταμε και φωνάζαμε για τα μεθοδευμένα σχέδια των κυβερνώντων. Αυτό το σχέδιο για τα ΤΑΞΙ που είναι  σχεδόν παρόμοιο με ότι σήμερα στο Λονδίνο δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Όχι μόνο εμάς αλλά και τους πολίτες που εξυπηρετούμε. Μόνο τον τελευταίο χρόνο από τα "ελεύθερα ταξί" στο Λονδίνο έχουν καταγγελθεί 166 υποθέσεις βιασμού. Υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά ληστειών και ξυλοδαρμών˙ και δεν είναι τυχαίο γεγονός  ότι οδηγοί αυτών των "οχημάτων" είναι ασιατικής και αλβανικής καταγωγής.

Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ γνωρίζει και συνεχώς αναφέρει ότι μόνο με μια εθνική κυβέρνηση που θα έχει πρώτα απ’ όλους τους Έλληνες πολίτες και εργαζόμενους, θα υπάρξει προστασία όλων των παραγωγικών κλάδων και των κλάδων παροχής υπηρεσιών.

Σήμερα και κάθε άλλη μέρα  όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι την Ελλάδα την κυβερνάνε αχυράνθρωποι ξένων τοκογλύφων. Αυτά τα αδίστακτα καθάρματα επιθυμούν να αγοράσουν σχεδόν τσάμπα εκατοντάδες άδειες από ιδιοκτήτες και να μας μεταβάλουν σε τριτοκοσμικούς οδηγούς των 500 ευρώ μηνιαίως.

Αποτελεί υποχρέωση σήμερα συνάδελφοι η μαζική και ενωτική αντίδραση όλων.
Να είστε σίγουροι ότι πίσω από κάποιες σκόρπιες διαμαρτυρίες εργατοπατέρων υπάρχει και συναίνεση που έχει εξαγοραστεί πλουσιοπάροχα.

"Έσω έτοιμοι" μαζί με τους Έλληνες Εθνικιστές του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ για δυναμικές αντιδράσεις άμα τολμήσουν οι ξενόδουλοι υπηρέτες να το καταθέσουν στην Βουλή.

Για την ζωή μας, την οικογένεια και την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να αγωνιστούμε!

Υ.Γ:  Όσοι βουλευτές ψηφίσουν αυτό το αισχρό νομοσχέδιο πρέπει αυτοί και οι οικογένειες τους να αποτελέσουν "Persona non grata" για κάθε επαγγελματία  οδηγό ΤΑΞΙ.

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ - ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου