Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Παρουσία του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Κεντρικής Μακεδονίας


Δυστυχώς για άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε τον θίασο του ΠΟΕΙΑΤΑ με συμπρωταγωνιστές τα διάφορα ανά την Ελλάδα σωματεία, να παρουσιάζουν το έργο: “Όλα πάνε καλά!”.

Για την φτώχεια και την εξαθλίωση που ανέχεται ο Έλληνας ταξιτζής οφείλεται αποκλειστικά ο ίδιος και κανένας άλλος! 

Προσωπική ευθύνη για τα (μισθοδοτούμενα από εμάς) ανθρωπάκια που διοικούσαν και διοικούν ακόμα τον κλάδο μας εδώ και 15-20 χρόνια δεν υπάρχει!
Μας ζήτησαν για ακόμα μια φορά να καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Οι προτάσεις αυτές είναι δεδομένο ότι θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων μόλις σβήσουνε τα φώτα της εκδήλωσης. Μας είπανε επίσης να ασκήσουμε πίεση στους βουλευτές του ελληνικού (;) κοινοβουλίου, μήπως μας λυπηθούν και μας πετάξουν κανένα κόκαλο.
Αισθανόμαστε θλίψη και ντροπή για αυτούς τους ανθρώπους που διοικούσαν τον κλάδο μας τόσα χρόνια. Η αποτυχία σε ότι μορφής αγώνα ξεκινήσουμε, με αυτούς στο τιμόνι, είναι δεδομένη. Θα μας προδώσουν στην πορεία όπως έχουν κάνει επανειλημμένως και στο παρελθόν.

Η πρόταση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ, διατυπώθηκε στο βήμα από τον γραμματέα του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία” Χρίστογλου Μιχάλη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει στο παρελθόν. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να παραχωρήσουν την θέση τους σε νέα άφθαρτα πρόσωπα που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να διασώσουν το επάγγελμα μας που καταδικάσθηκε “εις θάνατον”, από τους πολιτικούς, τους συνεργάτες τους συνδικαλιστές και τους ξένους τροϊκανούς εντολείς.

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου